Til kvinden - Yoni

YONI / VAGINAL BEHANDLINGER

Smukke unikke kvinde, at arbejde og udforske sin yoni kan for mange kvinder være ret nyt, anderledes og tæt på grænseoverskridende. Samtidig ved jeg, at det er noget at det dybeste og smukkeste arbejde vi kvinder kan gøre for os selv, i rejsen på at lære vores krop bedre at kende. Den visdom vores yoni indeholder er så smuk, unik, vis, sanselig og fuld af kraft og kreativitet, at jeg ønsker alle skal give sig selv den oplevelse. Når du som kvinde kender din yoni og har dyb kontakt til hende, så vil du i dit liv være mere hel som menneske, du vil være i stand til at følge din drømme, ønsker og behov, du vil opleve nydelse som spreder sig i hele kroppen som den skønneste energi, og du vil ikke længere gå på kompromis med din lyst og behov. Du ved hvad du kan li´og tør at række ud og tage ind.


De fleste kvinder har oplevet at få deres grænser overskredet, krænket eller været udsat for overgreb i forbindelse med sex. Dette skaber traumatiske oplevelser i vores krop og dermed i vores yoni.

Nogle kvinder har i forbindelse med graviditet og fødsel, oplevet svigt, misforståelser, følelsen af ikke at blive set og hørt, hvilket ofte sætter sig som et chok og dermed traumatisk spænding i kroppen.

I den forbindelse kan der opstå områder i kroppen og særligt ens yoni, som er følelsesløse, over eller underspændte, og som kan være årsag til at du har nedsat lyst, smerter ved sex og som i det hele taget påvirker dit forhold til din krop.


Alle behandlinger starter med en samtale, hvor vi sammen finder frem til dit behov og ønske ift en behandling. De fleste kvinder vil opleve, at en enkelt behandling ikke er tilstrækkelig, da du der kun lige får en prøvesmag på, hvad du har af ressourcer og potentialer i din krop/yoni. Derfor vælger mange et forløb, som er tilpasset præcis dig og dine ønsker.

Behandlingen vil foregå på en briks i et opvarmet, kærlighedsfyldt og trygt rum. Under behandlingen er jeg hele tiden med dig, og jeg vil inviterer dig til, at være så autentisk og nærværende som mulig. Processen foregår via berøringer fra mig og dialog med dig.


HVILKE KVINDER KOMMER F.EKS TIL EN YONIMAPPING / YONIHEALING?Kvinder som er nysgerrige på deres yoni og krop


Kvinder som savner at mærke mere i deres yoni

Kvinder som har smerter i yoni fx i forbindelse med ufrivillige muskelsammentrækninger (vaginisme) el. (vulvodyni)

Kvinder som måske aldrig har fået en orgasme

Kvinder som ønsker mere nydelse på flere niveauer og dybder

Kvinder som har været udsat for overgreb / krænkelser

Kvinder som har svært ved at nyde og acceptere sit køn

Kvinder som ofte er kontrollerende i deres erhverv og liv

Kvinder som har smerter / svie / eller brændende fornemmelse i forbindelse med sex

Kvinder som har lavt selvværd og ubevidst tillader andre at overskride grænser

Kvinder som er blevet syet, klippet eller sprunget i forbindelse med fødsel.

Kvinder som blokerer eller sjældent har lyst til sex

YONIMAPPING

Hvis du ønsker tid til en Yonimapping, så vil der forinden være en forsamtale. Dette er fordi det er et dybt og intimt samarbejde, og derfor er det vigtigt at vi ser hinanden inden, og mærker om der er kemi og gensidig lyst til et samarbejde.


Yonimapping er en tryg og omsorgsfuld behandling, hvor vi sammen kortlægger og undersøger din yoni. Yonimapping er også en måde at lære din yoni bedre at kende, og dermed udvide dit nydelses- og følelsespotentiale. I behandlingen vil jeg gøre brug af  akupressur og afspænding, åndedrætsøvelser og energiarbejde, samt massage og healing. Yonimapping kan være en “terapeutisk genvej”, fordi mange kvinder oplever, at de kommer i tættere kontakt med deres krops signaler og behov, hvilket kan tillade, at gamle traumer kærligt kan slippes i stedet for at retraumatisere.

YONIHEALING

For kvinder, som er traumatiserede - enten i forbindelse med sex, overgreb, graviditet eller fødsel. Yonihealing er en lægende behandling, som med stor varsomhed, hjertelighed og respekt for dine grænser, healer dig og din yoni. Som altid indledes behandlingen med en samtale, hvorfra jeg finder frem til de metoder og værktøjer som passer bedst til dig og din situation.

Denne behandling er meget omsorgsfuld og skaber forløsende og healende resultater. Dette en ren gave af visdom som forløses, bevidstgøres og integreres i dig.


DE-ARMOURING (AFVÆBNING)

Dette værktøj bruger jeg både i forbindelse med yonimapping og yonihealing. En metode som er meget effektiv og som altid kun bruges, når jeg fornemmer du er klar og vi sammen har en fin og tillidsfuld kontakt. Når kroppen har været udsat for smertefulde, grænseoverskridende eller angstfyldte oplevelser, så danner vores krop et helt naturligt “panser”, som beskytter os. Kroppen husker altid, også det som hovedet har glemt. Det betyder at vi ubevidst kan fastholde os i mønstre af frygt, tilbagetrækning og undgåelse og som ofte medfører en følelse af utilstrækkelighed - både seksuelt og i alle livets områder.


De-Armoring (kommer fra "de-" og "Armor" på engelsk - altså at tage panseret af). Så også her vil jeg benytte akupressur, tryk og massage udvendigt og indvendigt i Yoni.


Når vores krop beskytter sig selv fordi den har været udsat for et traume eller overskridende oplevelse, så vil en spænding altid opstå. Disse spændinger lageres ubevidst og gør at energien i kroppen ikke flyder frit og i flow. Det betyder helt konkret at det kan være svært at komme i kontakt med dele af vores krop, lyst, behov mm.


Spændingerne sætter sig bl.a. i yoni som små myoser, og når disse bliver behandlet / masseret, kan der både under og efterfølgende, opstå en vis ømhed som er helt naturligt.


En De-Armoring kan være en følelsesmæssige voldsom oplevelse, idet gamle traumer forløses, og du kan komme i kontakt med svære og indestængte følelser, der har været glemt/ophobet i mange år. Alle dine følelser byder jeg velkommen og vil blive taget kærligt hånd om.


BÆKKENBUNDS- OG UNDERLIVSMASSGE

Bækkenbundsmassage og underlivsmassage bruger jeg i forbindelse med flere behandlings typer, men det kan også være en hel behandling for sig selv.  Det egner sig særligt til dig, som har problemer med indestængte eller uforløste følelser, som vrede eller sorg. Det kan også være til dig som har problemer med underlivsspændinger - fordøjelsesproblemer mv.  Jeg fokuserer på området omkring kroppens midte, dvs. bækken, mave, bagdel, hofter, lyske og kønsorganer. Dét, som holder sammen på det hele.


Massage af maven stimulerer de indre organer, tarmen og fordøjelsessystem, og kan lindre smerter i ryggen. I denne behandling indgår også akupressur, afspændingsteknik, åndedrætsøvelser og massage. Du vil måske opleve at det kan føles meget sårbart og intimt at blive rørt disse steder, så jeg gør meget ud af at gå langsomt og nænsomt frem, og hele tiden tjekke med dig, at du er med og kan være i det. Behandlingen kan være voldsomt forløsende og healende.