For par

Parbehandling - Undervisning


BEVIDST BERØRING OG ÅBENHED I PARFORHOLDET, OG MED AFSÆT I DET TANTRISKE....


Jeg oplever hovedsageligt i min praksis, at både mænd og kvinder giver udtryk for, ikke at blive set og mødt berøringsmæssigt som de længes efter. Vi har en tendens til at give den anden det vi selv ønsker, og derved kan der opstå misforståelser, savn, længsler, irritation, lukker af for kroppen mm. listen er lang....

Jeg oplever ofte par og andre sige " hvorfor kan han ikke røre mig på denne her måde? eller han siger " kan hun da ikke bare gøre sådan? Dette er udsagn som fortæller, at vi ikke fortæller vores partner vores ønsker, længsler og behov. OG det er ikke din partners opgave at gætte hvad lige præcis du har lyst til!!!


Så hvordan bryder du/I dette mønster?


Det gøres fx ved først og fremmest at blive bevidst om, hvad du selv godt kan li´, og udforske din egen unikke krop. Her er det vigtigt at du er nysgerrig og åben i din tilgang til din egen krop. En måde du kan starte er, ved at begynde at berører dig selv. Fx, når du er i bad, når du cremer dig ind, når du tager tøj på, når du klør dig...uanset hvad du gør, så prøv at have en kærlig og omsorgsfuld tilgang til din krop, og vær nysgerrig...brug dine sanser....


En støtte til denne proces kan være, at I sammen kommer til mig, hvor jeg underviser jer i de grundlæggende elementer indenfor tantra, og i sammen får et sprog som i kan anvende i det daglige såvel som i det sensuelle og intime rum. 

Ydermere er det muligt at jeg underviser i yonimassage.


Jeg starter altid med først lige at tune mig ind på jer og jeres behov. Derefter lytter jeg til om I har specifikke ønsker.

Jeg vil undervise jer I, hvordan I som par kan møde hinanden på smukkeste og fineste vis. Dvs. i vil få værktøjer og øvelser til, hvordan I hver især kan massere hinandens køn, samtidig med at hele kroppen bliver set og rørt. Jeg har særligt fokus på hjertet i dette samarbejde. Min fornemmeste opgave er at skabe et rum til jer, hvor jeres hjerter kan forblive åbne til hinanden under hele processen. Dette er eksistentielt for mig at se, for når vores hjerter er åbne, er vores krop åben og dermed vores tillid, vores sårbarhed, vores nærvær, vores nydelse, vores kærlighed, vores sanselighed, vores liderlighed, vores samspil. Hele denne symfoni af sanser og bevidsthed støtter jeg ved, at inviterer jer til at bruge lyd, bevægelse og åndedræt gennem hele sessionen. Noget som for mange kan være grænseoverskridende el. udvidende, og som er dybt fundamentalt for at vi mærker og sanser vores krop.

I denne skønne og livgivende session, anbefaler jeg at I vælger den af jer, som skal være i fokus den enkelt gang. Dvs. at I booker en tid, hvor det hovedsageligt er den ene som er i fokus ift massagen og nydelsen, og den anden som er giver. Jeg starter med at undervise og give massagen til den ene part. Den anden partner som skal give og er ved at lære, står ved min side og følger med. Efterfølgende vil partneren som kiggede, nu bytte med mig, og derved aktivt massere sin partner og jeg står ved siden af som støtte. Denne form giver mulighed for at regulere og spørge ind i nuet, så I begge bliver bevidste om, hvad den enkelte lige præcis ønsker af berøring.


Jeg vil hele tiden støtte jer i at kommunikere ud fra et åbent og fordomsfrit hjerte.


Denne session tager 2 timer, og hvis begge parter ønsker at mærke det på egen krop, skal i forvente 2 sessioner. Denne session er en sand forkælelse og leg for parforholdet.