Anbefalinger

ANBEFALINGER

" Att gå på tantrabehandling hos Malou är något av det finaste jag kan göra för mig. Det är som en känsla av att bli fullständigt insvept i kärlek, värme och omsorg. Att bli behandlad med sån respekt, innerlighet och varsamhet är alldeles underbart. Det är bara så fint och vackert. Malou är en av de mest kärleksfulla människor som jag har träffat. Hon är så varm, inkännande, respektfull, närvarande, tillitsfull, omsorgsfull och väldigt klok...


När jag kom till Malou första gången var jag ganska omedveten om hur mycket jag överskridit mina gränser i mitt liv, på flera olika nivåer. Det blev så tydligt för mig när jag hos Malou verkligen fick mina gränser respekterade fullt ut, vilket var fantastiskt men också en sorg att inse hur mycket jag överskridit mina gränser. Malou och jag arbetar mycket med att märka mina gränser och mina behov, något som verkligen visar sig i mitt liv. Jag är mycket mer uppmärksam på mina gränser och på vad jag har behov av och jag har lättare för att uttrycka mina behov och tycker också nu att mina behov är viktiga. Malou är hela tiden väldigt stöttande under behandlingarna och får mig hela tiden att känna mig fullständigt trygg hos henne.


Malou har också hjälpt mig att inse och förstå vilken fantastisk tillgång min kropp är om jag bara lyssnar på den och vågar lita på den, vilket jag gör mer och mer. Hon uppmuntrar och stöttar mig hela tiden i att känna efter hur det känns i kroppen och att ha min kropp med mig i mina beslut, ja i allt. Jag börjar tycka så mycket mer om min kropp och känner mig liksom stolt över den, så klok den är. Jag känner mig också mycket mer nyfiken på min kropp.


Jag har under många år gått i olika former av terapier och har ett stort behov av att få tid på mig, när jag ska uttrycka mig i ord. Malou är den enda som jag har gått till som har förstått detta och som verkligen ger mig tid. Hon är väldigt kreativ under sessionerna och hittar hela tiden nya vägar för att till exempel få mig mer bekväm eller avslappnad.

Jag har i hela mitt liv ofta upplevt att saker går för fort, en känsla av att jag inte hinner med. Malou har förstått mitt stora behov av långsamhet, utan att jag har behövt säga det.


Hos Malou känner jag mig verkligen så mött och sedd som människa och verkligen lyssnad på och det har gjort att jag har vågat öppna mig mer än jag någonsin har gjort i mitt liv och vågat visa min sårbarhet och hon har då mött mig på det finaste sätt. Något som verkligen hjälper mig i min relation till min man.

Jag känner mig mer levande sedan jag börjat gå hos Malou och känner mer lust till livet.


Jag har gått på tantrabehandling hos Malou sedan flera månader tillbaka och det är väldigt spännande att märka hur jag lär känna mig själv mer och mer. Jag blir alldeles varm i hjärtat och är djupt tacksam för vad dessa behandlingar gör för mig.


Tusen tack, Malou <3 "


Kram Anna

" Aldrig før har jeg mødt så feminin en kvinde! Malou er indfølende, blid og varm og samtidig i stand til at hente mig tilbage, når jeg forsvinder ud af kroppen, hvilket ingen andre har formået ej heller kunnet mærke, at jeg gjorde. Ved andet besøg fik jeg en forløsning der overgår alt andet jeg har oplevet: min venstre feminine side, blev gennemstrømmet af en gevaldig stærk energi fra top til tå, samtidig med at jeg fik billeder af min højre maskuline udpinte side, der har holdt mig oprejst gennem handling, vilje og kontrol hele livet. Af hjertet tak, du fantastiske Malou <3 "


- Jeanette, 54 år


" Mit forløb hos Malou har på mange måder været anderledes, end jeg havde forventet. Jeg kom til hende med en dårlig selvfølelse og en generel utilfredshed med mig selv. Jeg tror, jeg troede, jeg skulle have noget at vide, på en eller anden måde modtage informationer, som ville gøre mig i stand til at forstå og løse mine problemer. Underforstået at de problemer var nogle, jeg kunne ræsonnere mig ud af. Men det var ikke det, jeg fik.


Mit forløb hos Malou har fra første dag åbnet mine øjne for, hvad det betyder at have det kropslige med i alt, hvad jeg foretager mig. Jeg er i gang med at lære at lytte til, hvad ikke kun mit hoved, men også min krop vil og har brug for. De redskaber, som jeg troede ville være intellektuelle, har i høj grad vist sig at være jordnære og kropslige. Jeg er blevet opmærksom på behov, som jeg førhen har overhørt, og det er gået op for mig, hvilken ressource jeg selv besidder.


Malou har hjulpet mig med at søge styrke indefra til at tage imod udefrakommende udfordringer. Jeg har lært, at der ikke er nogen følelser - kropslige eller mentale - som er forkerte, og det har givet mig ro at have mod til at konfrontere og give plads - også til de følelser, som jeg altid har været bange for. Malou har hjulpet mig på vej til at tro på, at jeg er god nok, som jeg er. Hun giver mig redskaber til at håndtere min angst for at miste og angst for at dø. Jeg er med hendes hjælp på vej til at lære at lytte til min krop og skabe forbindelse mellem hovedet og resten af mig. At begynde hos Malou har for mig betydet, at en tro på, at jeg kan komme til at hvile fuldt ud i mig selv, er begyndt at spire.


Der findes ingen mirakelkure, som løser alle mine problemer, men i min behandling hos Malou føler jeg, at jeg har fundet ind på et spor, der vil lede mig til et sted, hvor jeg er i stand til at håndtere alle de udfordringer, som livet vil byde på. Jeg gik til Malou med nogle konkrete problemstillinger, men terapien har fra start af haft et bredere og dybereliggende fokus, og det er jeg utroligt glad for. Der er ikke nogen hovsa-løsninger; der bliver kigget på mit behov ved hver enkelt session, men der holdes hele tiden fokus på det større billede.


Malou har formået at skabe et fuldstændig trygt rum i alle vores sessioner – uanset om der har været fokus på afspænding af kroppen eller følelser udtrykt med ord, og uanset hvor sessionerne har fundet sted. Jeg føler mig naturligt accepteret i hendes selskab, og det har været og er fortsat en utrolig lettelse for mig at vide, at jeg er i gang med en udvikling, som er ubetinget god for mig, og at hun er der til at hjælpe mig på vej gennem den. Jeg er utroligt glad for, at jeg begyndte på mit forløb hos Malou, for jeg tror og håber på, at de ting, jeg lærer om mig selv, og de redskaber, jeg får med mig, vil hjælpe til, at jeg får flere gode oplevelser at samle på gennem livet. "


Hilsen Fie.


 Da jeg søgte hjælp hos Malou, havde jeg især problemer med at kende og respektere mine egne grænser. Jeg havde gået med til en masse seksuelle oplevelser, som jeg egentlig ikke havde lyst til, da jeg ikke følte at jeg var god nok. Jeg oplevede derfor en form for følelsesløshed. Malou hjalp mig med at lære at respektere mine egne grænser, gennem bl.a. grænsetræning. Hun gav mig desuden en viden, som for første gang fik mig til at føle mig normal. Jeg har været rigtig tilfreds med forløbet, og jeg oplever en følelse af at det har 'reddet' mig i forhold til mit seksuelle liv. Jeg har fået en hel del mere følelse for hvem jeg er og hvor min grænse går. Jeg har været 100 % tryg under hele forløbet. Jeg kan helt klart anbefale Malou, da hun møder dig der hvor du er, og hun er desuden super nem at snakke med og at åbne op for. Tusind tak Malou.


Nanna, 21
Vi kom til Malou fordi vi havde fået hende anbefalet af nogle bekendte.


Da vi startede hos Malou var vores parforhold præget af ubevidste mønstre og mange sammenstød som forårsagede afstand i mellem os.


Vi er en sammenbragt familie med daglige udfordringer med børn. Fra at alt var lykke, blev det hurtigt til en hverdag med alle mulige gøremål, praktik, og meget lidt sex og nærvær.


Vi har begge fra starten da vi mødte Malou, følt os meget set og trygge, hvilket for os har betydet at det var trygt at åbne op, og især kigge dybere som Malou invitere til.


Hun er skarp og meget sanselig, og er god til at give tid og nærvær. Noget vi virkelig har taget med os.


Vi startede med at gå hos hende 1-2 gange i måneden, og har gået der i perioder.


Vi oplever nu at vores forhold er meget mere stærk, og vi har nu fået en forståelse for vores egne og den andens reaktionsmønstre. Det er så godt, og gør at vi er kommet tættere på hinanden og at vores kærlighed opleves stærkere end før.


Vi ønsker alle par som overvejer at gå i parterapi at gøre det. Malou er moden, kærlig og meget tydelig. Vi kan varmt anbefale Malou, som har meget stor viden og faglighed.


De kærligste hilsner og kram.

Mark 51 år og Freja 47 år.
Hos Malou har vi fået redskaber til at genfinde kontakten til os selv og hinanden. Det har været helt særligt for os, og vores forhold er blevet frit, åbnet og mere kærligt.


Et af vores temaer har været vores seksualitet. Eller at vi havde det rigtigt svært seksuelt. Forskellige behov, og nogle gamle oplevelser som gjorde, vi sad fast.


Det har været givende at Malou også er sexolog og underviser i tantra. Hun formår at gøre det ret legende og let for os, og vi oplever nu at vores sexliv er blevet fornyet, sanseligt og kærligt.


Malou har en særlig evne til at se ind i os, og nærmest kunne mærke hvad vi hver i sær har haft brug for. Fra start har vi følt os meget trygge ved Malou, og vi kan varmt anbefale hende.


Mange kærlige tanker fra os.

Kasper 35 år og Mille 41 år
Vores første møde med Malou var helt særligt. Hendes tilstedeværelse er helt unik, og vi har gennem hele vores forløb begge følt os favnet i hver vores udfordringer.

Vi har nydt at Malou også har givet os hjemmeopgaver, så vi har kunne øve hjemme.

Det har også været rigtig givende for os, at Malou har lavet øvelser med os i terapien. Det har fået øjnene op for, hvordan vi kan bringe nærværet ind i parforholdet når det kan skride i en travl hverdag.


Malou er meget i nuet med os, og inviteres os til at mærke kroppen, men også dybere end kroppen. Det har været nyt for os, og en kvalitet vi meget har værdsat ved at gå hos Malou.

Vi går begge hos Malou i individuel terapi også. Det blev så tydeligt at bardoms stof kom op, og det havde vi brug for at se på hver i sær.  

Det har været en stor fordel for os, at Malou kender os begge så godt, og vi oplever det kommer os tilgode i parterapien.


Malou har et hjerte af guld, og kan på det varmeste anbefale hende.


Anja 55 år og Lennart 57 år