WORKSHOPS - KVINDER

WORKSHOPS & GRUPPER FOR KVINDER


Workshops for kvinder i overgangsalderen

Disse workshops er for dig som lige har mødt overgangsalderen, eller som står midt i det, eller måske er ved at træde ud af den overgang i livet.

Uanset hvor du er i denne måske turbulente, men også smukke del af livet, så tilbyder jeg at tænde lys i mørket. Jeg ønsker at invitere til en kærlig vågen og blid vej, hvor vi som kvinder skaber øer af tid, til at genlærer vores natur, og lytte ind i hvad vi dybest inde er. 


Disse workshopsdage er med fokus på at være i livet i denne overgang. Og at erfare, hvordan vi som kvinder kan tage vare på os selv, og leve livet, som den gave livet er.


Jeg tilbyder en kropslig forankret sanselig og kærlig tilgang. Uden sammenligninger, hårdhed, pres eller præstation. Men en blid langsom åben og lyttende vej, hvor vi undersøger, hvad koppen i nuet har brug for. Det vil vi erfare gennem følgende:


 • Sanselig blid og langsom nærværs yoga (Waterflow).
 • Øvelser som regulerer og stimulere nervesystemet. 
 • Meditative øvelser og praksisser.  
 • Bevægelse, natur og åndedræt.
 • Deling af erfaringer mm. i plenum.


Kvindekroppen er i dyb transformation i denne overgang, og derfor kan det opleves meget sårbart, forvirrende, utrygt, ensomt, og frygtsomt mm. Vi skal på ny lære at være i kroppen med alle de forandringer, og det skaber for mange kvinder uro, magtesløshed, meningsløshed, angst, frygt og stress. 

Samtidig er det min erfaring at kvinder i denne overgang, bliver kaldet til at lytte dybere i sig selv. Vende opmærksomheden indad, og gå på opdagelse i de mere subtile sansninger, lytte til stilheden, tillade kreativiteten at blomstre, genforening med naturen, og virkelig sænke tempoet, så det bliver muligt at lytte.


Jeg tilbyder at skabe et rum, hvor det er muligt at være lige som du er. Og hvor opdagelsen af det som kan være nyt og svært, kan blive set, holdt og mødt.

At være i en gruppe og dele om det som hjertet er fuld af, og samtidig erfare, at andre også genkender, giver ro i krop og sind. 

Derudover kan det at være i en gruppe som er tryg, bidrage til dybere erkendelser, vække indre ro, samhørighed, nærvær, og lande i at acceptere, det som er i nuet.

 

Det er en overgang i livet som invitere til at blive levet, erfaret, nydes og ikke overstås. Det er først muligt når vi lander mere i os selv, med en dybere tillid, accept, og kærlighed i kroppen. Det tager den tid det tager, og nænsomt øve os ind i hengivelse til nuet. Med tiden kan vi lære at danse med og lytte, fremfor at bekæmpe. Det er som en rejse i at flyde med havets bølger.  Kort om mig:


Mit navn er Malou, og er 50 år. Jeg er selv i overgangsalder, og har været det i små 4 år. 

Jeg bor i smukke og fredsfyldte Fårevejle (Odsherred), med min mand Henrik.

Jeg har gennem de 4 år fra min overgangsalder tog fart, været og er, på en dyb indre transformations rejse hjem. Det har været ubeskriveligt svært til tider, men for hvert nyt lag der besøges, berøres og slipper, lander jeg mere og mere i nuets åbenhed af glæde, taknemmelighed og kærlighed. 

På mange områder har det føltes som at lære på ny. En lytten ind i kroppens og hjertets iboende intelligens. I min egen erfaret rejse, er der naturligt vågnet nye stier af muligheder for kropslig lytten. Deraf udsprang min egen yogaform, som jeg kalder Waterflow. Den udspringer af mit eget indre kraftfulde hav, og stille flydende floder. Samtidig har det været som en dans med natures rytme og cyklus, hvor de kraftfulde bølger til tider har væltet mig omkuld, men igen og igen er jeg skyllet ind i en stille blid og kærlig bred. 


Fagligt har jeg en solid baggrund som Organisk psykoterapeut / Parterapeut MPF. Derudover er mit fundament af kropslige tilgang fra mit Afspændingspædagogiske virke, og som ekspressiv danseterapeut. 

Jeg har senere erhvervet mig uddannelser indenfor tantra, yoga og sexolog.

Du kan læse mere om mig på min hjemmeside www.essensterapihealing.dkMødested og datoer:

 

Workshoppen afholdes i skønne healende Fårevejle. Det er et særlig natur skønt område, med bakker og åbne vidder. Her har vi fået bygget en smuk og velsignet sal, som er en drøm der er gået i opfyldelse. Og som er landet for at holde rum for mennesker der søger healing og højere bevidsthed.


Adressen: Åsvej 14, 4540 Fårevejle (Odsherred) en time og 10 min. fra Kbh. I bil. 

 

Vi mødes søndage fra kl. 11.30-15.30.


Datoerne er:  4/2-24, 3/3-24, 14/4-24, 12/5-24.

 


Praktisk info og forplejning:

 

Medbring notesbog og skriveredskab, vanddunk og frokost.

 

Det kan også være rart at have eller medbringe noget tøj som du kan bevæge dig i.

Lune sokker eller en trøje til kolde dage, kan også være skønt. Jeg vil invitere dig til, at være omsorgsfuld og kærlig ved dig selv, og dermed mærker hvad din krop har behov for, så du til hvert møde får bragt det med du har brug for.

 

Der tilbydes the / kaffe, vand og snaks i pausen. 

Frokost som du selv skal medbringe, kan nydes i naturen, eller i vores lille cafe hvor der er et køkken med køleskab og mulighed for at varme mad.Tilmelding & Betalingsbetingelser:


Du kan vælge at tilmelde dig en enkelt workshop af gangen, eller du kan vælge dem alle. Indholdet vil være forskellige, men med sammen fokus som bekrevet tidligere.


Pris pr. Workshop er 650,- 


Pris ved køb af alle 4 workshops 2200,-


For at workshoppen afholdes skal der min. være 5 tilmeldt, og max 10.


Du er tilmeldt og har en plads, når du har modtaget en bekræftelse på mail, og jeg har modtaget overførsel fra dig. Derefter vil du modtage en bekræftelse på din plads.

Har du et CVR nummer, kan du trække dette fra i din virksomhed.

 

Hvis du af en eller anden grund og senest 14 dage før workshoppen starter, bliver forhindret i at deltage, giver jeg 50% at det betalte beløb retur.

 


Mine data og info:

 

Ved betaling bedes du overføre via netbank på Reg.nr: 2114  konto nummer. 6288603942 Nordea bank.

 

Husk at skrive dit fulde navn ved overførslen og hvilken workshop dato du betaler for, tak.


Når jeg har modtaget overførslen, modtager du en bekræftelse på mail. 

 

Jeg kan kontaktes på:

 

Maloumaluna3@gmail.com  Telefon: 2622-4438.

 

Det er en sand glæde i mit hjerte, at kunne tilbyde og invitere dig, til at være en del af et feminint fælleskab, hvor du kan søge dybere ind i dig selv.

 

I kærlighed til det inderste jeg ved af…..

 

Malou Maluna

 

Terapeutisk healings cirkel for kvinder 

Starter august 2025Kære Kvinde...Lyt og vær`dig.....

 

Jeg har et hjerteligt ønske om at åbne op for et kvinderum / kvindecirkel igen. Et rum hvor du som kvinde kan være med hele dig, præcis som du er. Hvor du i langsomhed inviteres til en dybere lytten, og orientering i nuet.

 

Kvindecirklen er en støtte til at genkende, genopdage, erfare og være med de feminine kvaliteter. Kvaliteter som er dit sande væsens natur.

Et rum til indre undersøgelse og nysgerrighed af det dyrebareste smukke væsen du er. 

 

Når kvinder samles i en cirkel hæves vibrationen, og det som Er bliver mere klart og gennemsigtigt. Tiden kalder på at højne vores dybere naturlige bevidsthed, og det er sandt muligt når sansningen og tydeligheden spejles og forfines gennem lytten.

I det kan hjertes mod vågne, og længslen fra din sjæls kald høres.

 

Denne gruppe er for dig som ved af, at noget dybere kalder.

 

Jeg tror på at ethvert menneske længes efter et liv i kærlighed og meningsfuldhed. Sandt og enkelt.

 

I kvindecirklen inviteres du til en stille lytte ind i dybere bevidsthedslag. Kun herfra er det muligt virkelig at se og erkende og heale dine mønstre, overbevisninger, domme mm. og relationer til andre og til dig selv. Du vil nænsomt og kærligt blive guided og holdt i det space som er, af lyttende støttende kvinder, til at være tro mod dig selv.

 

I cirklen vil det være en vekslen mellem kropsøvelser, yoga, dans og terapeutisk temaer, som åbner og inspirere til transparens. Herfra er det sandt muligt at mærke samhørighed, meningsfuldhed og kærlighed, til at kunne træffe bevidste ansvarlige valg.

Denne transformationsproces vil over tid støtte dig, og bringe dig nærmere dine inderste værdier til et mere glædeligt, frit og livfuldt liv.

 

Fra mit hjerte ønsker jeg at skabe og værne om et trygt og kærligt hjerterum, hvor du kan tillade sårbarheden smelte til dybere erkendelser af åbenhed, medfølelse, kærlighed, tillid og nærvær. Må du flyde og fylde som du sandt er.

 

Følgende temaer vil vi lade os inspirerer af og folde udDet gennemgående fokus er egen omsorg.

 

 

 • Lytten ind / meditation / inquiry 
 • Støtte, accept & tillid
 • Parforholdet
 • Egenomsorg & regulering
 • Tantra & sensualitet
 • At være kvinde
 • Langsomhedens vej
 • Mødet med sandheden
 • Egoet / strukturen
 • Bevidst berøring & healing
 • Grænser – mentale versus kropslige
 • At stå ved dig selv
 • Hjertes intelligens
 • Stilheden som viser vej
 • Mod, kraftfuldhed & stabilitet
 • Dit guddommelige indre

 

 

Kvindecirklen starter søndag d. 11 August 2024 kl. 11.30-15.30, og slutter d.10. November 2024.

 

Indhold & form:

 

Vi vil til hver cirklemøde starte med at tune ind i stilheden, en lytten i nuet. Det sker ud fra en guiden fra mig. Derudover vil jeg til hver gang lave små oplæg som vi sammen folder ud og fordyber os i.

Vi vil arbejde individuelt, parvis og i gruppen.

Til hvert cirkelmøde vil kroppen blive næret, set og hørt gennem kropslig levende udforskning og lytten. Dette gennem blid yoga, breathwork, bevægelse og berøring.

Jeg vil løbende bidrage og inspirer med artikler, litteratur og hjemmeøvelser.  

 

Mit ansvar er at holde et kærligt nænsomt space og bidrage med temaer, program og oplæg til sharing.

Jeg har bevidst ingen fast plan for hvornår vi skal arbejde med de forskellige temaer, men jeg har en holdning til hvilke temaer, som støtter, åbner og udfordre, ud fra hvor du og gruppen er. Jeg ønsker i samarbejde med dig og gruppen, at åbne til et medansvar for de temaer vi finder frem til. Det er min erfaring at det giver en større åbenhed, lyst og nysgerrighed.

 

Fordele ved at udvikle sig i en gruppe:

 

 • Spejling af dine temaer, følelser og tilstande
 • Støtte fra de andre i gruppen
 • Genkendelses glæde
 • Kontakt med sider af sig selv du måske ikke lige kender eller er bevidst om
 • Opdage og mærke dine ressourcer og kvaliteter
 • Tryghed og nærvær
 • Mærke styrke og tro
 • Berigelsen ved at se og mærke hvor forskellige og alligevel ens vi er

 

For at kunne deltage:

 

For at du kan blive en del af denne kvindecirkel, som handler om et comitment til dig selv, og til gruppen, skal jeg have en mail fra dig, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du ønsker at være en del af denne cirkel. Dette er for at få en fornemmelse af om jeg oplever du er klar til et terapeutisk healings forløb.

Når du har læst dette igennem og givet dit indre plads til at respondere, vil jeg med glæde høre fra dig. Se nederst i dette skriv, der står mine oplysninger i forhold til at kontakte mig på mail.

 

Hvem er jeg:

 

Jeg er Malou og er 50 år, og deler mit liv og hjerte med min vidunderlige mand Henrik.

Livet har skænket og beriget mig den skønneste datter, Rosa på nu 22 år. Derudover er jeg så heldig via min mand, at opleve og være nær hans skønne datter, Isabella på 23 år.

 

Som kvinde er jeg et sanseligt væsen med et åbent, kærligt og modigt hjerte. Jeg er sensitiv og langsom af natur, og har de seneste år mærket at det er min sande styrke. Jeg er livfuld, kraftfuld og passioneret. Der hvor jeg elsker at være, er i min værens stilhed.

Jeg er dybt forbundet til naturen, og nyder at læne min ind i roen og dens stille værens puls. 

De senere år er kontakten til det højere blevet en kærlig og åben del af mig. Jeg lytter og får beskeder fra den åndelige verden, som støtter mig både personligt og arbejdsmæssigt.

 

For snart 4 år siden flyttede jeg og min mand til Fårevejle” som er et sandt paradis. Drømmen er her, at skabe rum for at mennesker kan vende hjem og være som de sandt er. Med det ønske har vi nu fået bygget en særlig hellig sal, med højt til loftet og i nær kontakt med naturen.

Det er her at kvindecirklen vil have sin ramme, og støtte til at åbne til dybere indre nærvær.

 

Jeg er vokset op i en dysfunktionel familie med omsorgssvigt, utryghed og manipulation. Det har sat dybe spor i min krop. Jeg har mærket på egen krop hvad både fysisk smerte og psykisk nedlukning gør i kroppen.

Det har bl.a. betydet at jeg har levet et liv med fuld fart på og styret af indre pres og præstation. En flugt for ikke at mærke. Eller med andre ord, et liv styret af ubevidste traumer som gør at livet leves fra sindet, og dermed egoets primisser, og som kan opleves som ikke at leve, men overleve.

Jeg har gået vejen igennem dybe traumelag, og jeg går stadig vejen dagligt ved at værne om og møde min krop kærligt, nænsomt, åbent og lyttende. Kun herfra er det sandt muligt at heale og være den jeg sandt er.

 

Det har dels givet mig en personlig erfaring, indsigt og dyb medfølende forståelse på et dybere plan for, hvordan vi som mennesker påvirkes i både det ydre og indre. Men også hvordan det kan hæmme og lukke kroppens potentialer og kvaliteter.

Med min egen personlige erfaring, ved jeg af, at min evne til at sanse og møde mennesker er blevet særligt forfinet, klar og åben. 

 

Fagligt har jeg en god solid baggrund som afspændingspædagog & organisk psykoterapeut / parterapeut MPF. Derudover er det blevet til mange skønne og berigende uddannelser som fx sexolog, tantralærer/behandler, og mange flere som du kan se på min hjemmeside www.essensterapihealing.dk

 

Jeg har haft min egen selvstændige praksis i over 16 år, hvor jeg primært tilbyder psykoterapi, parterapi, traumeterapi, kropsterapi, yonimapping/healing, kropshealing og stressbehandling. Derudover har jeg i mere end 30 år undervist i alt muligt bevægelse, så som kropsbevidsthed, ekspressiv dans, fri bevægelse, yoga og kropstræning mm.

De sidste par år har jeg faciliteret mange kvindecirkler, lavet workshops om tantra, for både par og kvinder.  

Jeg føler mig meget klar og solid i både min faglighed og kontakt til mig selv. Med det afsæt føles det sandt at påbegynde denne rejse med dig nu.

 

Mit bidrag til gruppen:

 

Jeg vil bidrage med et kærligt, nænsomt og vågent nærvær. Mit dybe ønske er at bringe min egen åbenhed, sanselighed, hjertelige kvaliteter og klarhed tilstede i nuet, så du trygt kan læne dig ind i dig selv og lytte åbent og nysgerrigt til det som er.

Jeg har også lyst til at udfordre dig i dine overbevisninger, analyser og tolkninger mm, og i det rum nænsomt støtte og respektere dit rum.

 

Jeg er ansvarlig for at facilitere gruppen og skabe trygge bevægelige rammer. Det betyder blandt andet, at jeg har tavshedspligt og følger psykoterapeutforeningens MPF etiske retningslinjer. Derudover vil der i gruppen være tavshedspligt, som helt konkret betyder, at hvad der bliver oplevet og delt dér forbliver dér.

Det skal være helt klart og tydeligt for alle og at det respekteres.

I er frit stillet til at tale om jeres egne processer.

 

Hvad jeg ønsker fra dig:

 

Mit ønske og håb til dig og for dig er, at du vil bidrage med dine særlige kvaliteter, nysgerrighed, vågenhed og livserfaring. Tillade åbenheden og med lyst og hjertemod til at udforske, fordybe og sanse ind i kroppen, sindet og den åndelige dimension af dig.

Jeg vil invitere til, at du øver dig i at står ved dig selv fra et sandt sted, og dermed naturligt tager ansvar for dig og et medansvar i gruppen. Du er helt særlig, og derfor har din tilstedeværelse og dit udtryk, en unik betydning og værdi i gruppen.

 

For at gruppen kan bestå skal der min. være 8 tilmeldt, og max 12.

Alle som deltager i denne gruppe, har det til fælles, at være orienteret mod at søge dybere i sig selv, med åbenhed for det som er, og at dele rummet med andre kvinder.

 

Fra mit hjerte ønsker jeg du i gruppen, vil læne dig ind i sårbarheden, tilliden, nærværet, stilheden, nænsomheden, kraftfuldheden og det sanselige hjerterum.

 

Mødested og datoer:

 

Adressen: Åsvej 14, 4540 Fårevejle. 

 

Vi mødes søndage fra kl. 11.30-15.30 I alt 8 gange på følgende datoer.

 

 

Datoerne er: 

 

 1. 11. August
 2. 25. August
 3.  8. September
 4. 22. September
 5.  6. Oktober
 6.  20. Oktober
 7.  3. November
 8.  10. November ( sidste gang )Betalingsbetingelser:

 

Pris 3800,- for hele forløbet. Du kan efter aftale med mig dele beløbet op i 3 rater. Hele beløbet skal være betalt d. 1. juli.  

Som bekræftelse på din plads, skal du som minimum betale 1 rate af det fulde beløb. 

 

Du er tilmeldt og har en plads, når du har modtaget en bekræftelse på mail, og jeg har modtaget overførsel fra dig med de 3800,- eller det vi har aftalt. Derefter vil du modtage en bekræftelse på din plads i gruppen, samt en faktura.

Har du et CVR nummer, kan du trække dette fra i din virksomhed.

 

Hvis der er dage du ikke kan komme vil jeg gerne vide besked, i forhold til gruppens tryghed og planlægning. Det er ingen hindring at deltage, selvom der kan opstå gange hvor du ikke har mulighed for at komme. Dog skal du vide at prisen er uændret.

 

Ved påbegyndt forløb gives der ikke penge retur.

 

Hvis du af en eller anden grund og senest 1 måned før gruppen starter, bliver forhindret i at deltage, giver jeg 50% at det betalte beløb retur.

 

Praktisk info og forplejning:

 

Medbring notesbog og skriveredskab, vanddunk og frokost til hvert møde.

 

Det kan også være rart at have eller medbringe noget tøj som du kan bevæge dig i.

Lune sokker eller en trøje til kolde dage, kan også være skønt. Jeg vil invitere dig til, at være omsorgsfuld og kærlig ved dig selv, og dermed mærker hvad din krop har behov for, så du til hvert møde får bragt det med du har brug for.

 

Der vil til hver gang tilbydes the / kaffe, vand og snaks i pausen. Vi vil hver gang spise frokost i naturen som du selv medbringer.

 

Mine data og info:

 

Ved betaling overføres via netbank på Reg.nr: 2114 konto. Nr. 6288-603942 Nordea bank.

 

Husk at skrive dit fulde navn ved overførslen og at det er betaling for denne gruppe, tak.

Når jeg har modtaget overførslen modtager du en bekræftelse på mail samt en faktura.

 

Jeg kan kontaktes på:

 

Maloumaluna3@gmail.com  Telefon: 2622-4438.

 

Det er en sand glæde i mit hjerte, at kunne tilbyde og invitere dig, til at være en del af et feminint fælleskab, hvor du kan søge dybere ind i dig selv.

 

Jeg bobler af glæde og nydelse i mit hjerte ved, nu at kunne bidrage og tilbyde denne kærlige healende rejse med netop dig….

 

I kærlighed til det inderste jeg ved af…..

 

Malou Maluna

 

 

Kvinde mærk din nydelse og feminine kraft

Kvinde mærk din nydelse og feminine kraft

 

Dette er en workshop for dig som længes efter at mærke din krops sande unikke impulser i dybere lag.


Du vil sammen med andre kvinder undersøge og udforske, hvordan din krop ønsker at bevæge sig når du bliver guidet ind i at mærke din lyst, din nydelse og den sensuelle kraft vi kvinder indeholder, når vi tør stå i vores lys og feminine energi.


Den erotiske strøm opstår ligesom den elektriske strøm i spændingen mellem positive og negative poler. Når begge kønspoler er aktiverede i et menneske, er der en følelse af helhed, fordi energien i køn og hjerte er forbundet og cirkulerer i et ubrudt flow.

Dette flow åbner til en tilstand af frihed, glæde og nydelse som jeg ønsker alle må møde i sig selv.


Denne workshop vil give dig mulighed for at forene den forbindelse i dig.


Workshoppen henvender sig til dig som er åben og nysgerrig på hvordan forbindelsen mellem dit hjerte (dine bryster) og din vise yonis skød, kan transformere og åbne til følelsen af helhed i dit indre.

Du skal være indstillet på nøgenhed af overkroppen da jeg vil undervise og inspirer til massage af brysterne.


Vi vil lege med sanseligheden gennem berøring, kontakt, dans, øvelser, nærvær og nydelse.


Sammen og hver for sig, vil vi undersøge de indre tilstande for hvor vores lyst, nydelse og seksualitet udspringer.


Jeg vil på vores rejse sammen inviterer til åbenhed i hjertet.


Min intention er at møde dig med den dybeste respekt for den du er, og med et åbent hjerte. Min fornemmeste opgave vil være at skabe nogle trygge rammer, så du frit og nydelsesfuldt kan udfolde dig i autensitet og nærvær med dig selv.

 

Dato for workshoppen:


d. 7 og 8 November 2020 - OBS: Pga. Corona, er jeg desværre nødt til at rykke denne workshop til i det nye år. Hvis du ønsker en plads kan du skrive til mig, og jeg skriver dig op. Der er stadig et par ledige pladser tilbage. 


Begge dage fra 10.30-17. 


Der er KUN 10 pladser!


Hvem er jeg:

 

Jeg er Malou og min baggrund er bl.a. som Organisk Psykoterapeut / parterapeut MPF, Tantra behandler, psykomotorisk terapeut, Somatisk sexolog og ekspressiv danseterapeut.


Jeg har klinik både på Frederiksberg og i Fårevejle, hvor jeg dagligt arbejder som terapeut. Derudover har jeg undervist og afholdt workshops med udgangspunkt i kroppens forunderlige univers og sandhed de sidste 25 år. I de senere år har jeg faciliteret kvindecirkler og virkelig nydt det.


Jeg er en sanselig, hjertelig, spontan og intuitiv kvinde, hvor det at skabe forbindelse og sammenhæng til kroppen er blevet mit speciale. Med det for øje vil jeg skabe rum og plads til, at noget af workshoppen vil folde sig ud fra hvor jeg mærker I er, og dybest inde længes mod at komme hen. Hvis du vil vide mere om mig og se hvad jeg eller tilbyder kan du læse mere på  www.seksuelhealing.dk


Jeg ved at denne workshop er et af mine kald, og dem af jer som vælger at deltage, har ligeledes en forbundenhed til et højere energisystem sammen med mig.

Jeg glæder mig helt vildt til at dele mit nærvær sammen med dig og udforske vores vilde gudinde repertoire.

Jeg vil invitere dig til at tage noget behageligt og feminint tøj på. Gerne noget hvor du virkelig føler dig smuk, sensuel og godt tilpas. Medbring:


Drikkedunk, frokost og notesblok/blyant, samt et lille tørklæde som kan bindes om dine øjne.Hvor:


Workshoppen finder sted på Niels ebbesensvej 14. 3. sal.  1911 Frederiksberg C


Du kan parkere lige ved opgangen hvis der er plads, og det er gratis 2 timer af gangen. 


 

Pris og betaling:


Hele workshoppen har en værdi af 1700,-


Du kan mobilepay på 25933 (essensterapihealing) Husk at skriv dit navn. 


Du er tilmeldt når du har overført beløbet og modtaget en bekræftelse fra mig.


Jeg refundere ikke betaling ved sygdom eller andet!Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig på maloumaluna3@gmail.com


I kærlighed til den levnende krop


Malou Maluna