Psykoterapi

PSYKOTERAPI - ESSENSTERAPI

Psykoterapi er en proces, hvor samtalen og kroppen er i fokus. Samtalen er støttende og uddybende, og tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu. Samtidig tager samtalen udgangspunkt i dine aktuelle problematikker og behov. Du får rum til at øge din bevidsthed om dine tanker og følelser, og det vil være dine ord og dine fornemmelser i kroppen, som viser sig.


Jeg vil støtte dig i at få kontakt til det i dig, som er sandt og betydningsfuldt, således at du opnår større frihed, klarhed og ro i dit liv.


Når du begynder at arbejde med dig selv kan erkendelser og indsigter i perioder opleves stærke og dybe. Dette giver dig øget selvværd, accept, mod og styrke til at ændre gamle mønstre og lade nye få plads. Du får gennem din personlige udvikling mulighed for at føle dig mere fri, hvilket bidrager til øget ansvar og bevidsthed i dit liv.


Psykoterapi handler om at forstå dig selv, om at mærke dit indre liv, om at være tro mod dine følelser, behov og grænser. Psykoterapi handler også om relationen til andre mennesker og om at mærke og opleve, hvad kærlighed er.


I mit arbejde med dig, er kontakten, nærværet i nuet og kroppen central for udvikling. Jeg støtter dig i din proces, så du får mulighed for at værne om dit indre liv, og lade dig komme til udtryk på din måde.


Psykoterapi kan støtte dig i dit liv!

Hvis du føler ensomhed i din hverdag

Hvis du mærker stress

Mangler en retning for dit liv

Slås med skyld og skam

Lider af angst

Føler manglende kontakt i forhold til andre

Har problemer med grænser og ansvar

Til at mærke dine behov og handle på dem

Få klarhed og indsigt ved eksistentielle problemer

Klare tab, adskillelse og forandringer

Give og tage imod nærhed og omsorg

Få et bedre og mere bevidst parforhold

Genoprette tillid og lyst til livet

Opnå større kontakt til din seksualitet

Mærke kærligheden til dig selv og dermed andre

Afspænding af krop og sjæl

Ønsker personlig fylde og vækst i dit liv        ESSENSTERAPI - KROP  tager særligt udgangspunkt i at udforske dit indre sanselige liv.


Når du er vågen i nærværet med dig selv og sætter tempoet ned og lytter, så er det at vi som mennsker kan mærke alle de indre nuancer og kvaliteter vi rummer. Vi kan dermed mærke vores behov, vores grænser, vores længsler og vigtigst af alt, vi skaber mulighed for kontakten til vores hjerte som er porten til vores sandhed og kærlighed.


Mærker du i hjertet at der må være en dybere mening med hvorfor du er her? eller savner du en mere sand kontakt til dig selv? så vil jeg ydmygt støtte dig i "din" vej til at genskabe mere sanseligt nærvær og indre kærlighed gennem kropslig behandling og samtale.